Het is 2009, het jaar van Darwin. De man die, zoals u weet, verwoede pogingen heeft gedaan om het ontstaan van soorten via het evolutieproces te verklaren. Een verklaring die bij meeste christenen het zere beentje roert.

Nee, geen logisch proces van mutatie en overlevingsdrang heeft de soorten doen ontstaan, het was een man op een wolk die het in 6 dagen voor elkaar heeft gebokst. Een aantal Christelijke organisaties en particulieren onder leiding van Kees van Helden, heeft besloten dat u dat ook maar eens onder ogen moet zien. Ditmaal met een eenzijdige brochure die bij élk Nederlands huishouden in de busgegooid gaat worden.

Deze brochure is bij ons niet welkom, aangezien wij prima zelf kunnen nadenken en hier geen denkbeeldig vriendje voor nodig hebben. Ons plan is dus: Stuur die brochure terug naar zijn maker. Laat de religieuze fanaten weten dat het afgelopen moet zijn met hun indocrinatie tot voorbij uw voordeur.

Op deze site vindt u onder andere een begeleidend schrijven om met de brochure mee te sturen, geschreven door columnist Luuk Koelman, u kunt deze brief naar hartelust aanpassen, zodat u uw eigen boodschap ook kwijt kunt.

Betuig verder uw steun voor deze actie door te tekenen. Heeft u een website, plaats dan een banner naar deze site en geef hem op!